Blogiarkisto

maanantai 8. syyskuuta 2014

Hyvän Olon Maailma Konjac Sponge -kilpailu!




Nyt teillä lukijoilla on tilaisuus osallistua Hyvän Olon Maailman kanssa yhteistyössä toteutettavaan kilpailuun, jossa voi voittaa omalle ihotyypille sopivia puhdistussieniä.

Itse törmäsin Konjac Spongeen avatessani elokuun Livboxia, ja silloin kommentoin näin: "boxin mielenkiintoisin oli siis tämä ihonhoito- ja puhdistussieni", jota sen saamisen jälkeen olen käytellyt ja todennut, että se sopii mun herkälle ja ajoittain kuivalle, mutta toisaalta välillä taas rasvaiselle, iholle. Oman kokemukseni mukaan tämän sienen avulla on hyvä puhdistaa kasvot sillä se kuorii ihoa samalla hellävaraisesti (en voi käyttää liian kuorivia tuotteita helposti ärtyvän ihon vuoksi). Pyörivällä liikkeellä saa puhdasta jälkeä, mutta iho ei kuitenkaan punoita. Vinkistä kokeilin myös putsata ripsirajaa meikistä sienen avulla (käytän siis tupsuripsiä lähes koko ajan), joten ripsirajan putsaamisen tarvitsee olla tarpeeksi hellävaraista etteivät ripset lähde, mutta silti tarpeeksi tehokasta, että esimerkiksi nestemäinen rajaus lähtee pois. Sieni toimii tässä hyvin ja apuna kannattaa käyttää vaikka jotain öljytöntä silmämeikinpoistoainetta.

Jos kerron hivenen lisää tästä sienestä, niin saatte paremmin kuvaa, mistä oikein on kysymys: Sieniä on useampia, mutta lähtökohtaisesti kyseessä on täysin luontainen, mineraaleja sisältävä kasvikuidusta valmistettu pesusieni ja sen sisältämät mineraalit (mm. fosfori, kupari ja sinkki sekä monta muuta) hellivät ja ravitsevat ihoa puhdistuksen lomassa. Kostutettuna sieni muuttuu ihanan pehmoiseksi ja se on tarpeeksi hellävarainen herkemmällekin iholle.

Oman ihotyypin mukaan voi kuitenkin tarkemmin valita sienensä, kuten:
- aloe: kuivalle, herkälle ja kuivuuteen taipuvalle iholle
- bambuhiili: erityisesti epäpuhtauksiin kuten näppyihin ja mustapäihin tarkoitettu sieni
- collagen: ihon uudistukseen keskittyvä, virkistävä sieni aikuisemmalle iholle
- pure/face: normaalille iholle ylläpitämään ihon hyvää kuntoa
- pure/body: koko vartalolle tarkoitettu sieni, joka pesee ihon puhtaaksi hellästi, samalla kevyesti kuorien. Voi käyttää myös säärien sheivaamisen jälkeen estämään karvatupen tukkeutumista ja tulehtumista sekä ennaltaehkäisemään karvojen sisäänkasvua.

Käyttö on yksinkertaista huolimatta siitä, minkä tyyppisen sienen hankkii, koska kaikkia sieniä kostutetaan lämpimän veden alla kunnes se pehmenee (eli sieni on kuivana kova), jonka jälkeen siitä puristetaan (älä kuitenkaan väännä) ylimääräiset vedet pois, ja omien tarpeiden mukaan sientä voi käyttää joko ilman mitään puhdistusvalmisteita tai niiden kanssa - pelkkä sienen käyttö soveltuu parhaiten jos et ole päivän aikana meikannut ollenkaan tai erittäin kevyesti. Sieni joka tapauksessa auttaa puhdistamaan ihoa, irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja syväpuhdistaa huokosia.

Käytön jälkeen sieni huuhdellaan, ja tarvittaessa pesaistaan vaikka saippualla, varsinkin jos käytät sientä meikinpoistoon - sieni on antibakteerinen mutta tätäkin on silti välillä hyvä pestä kunnolla. Huuhtelun ja veden puristelun jälkeen sen voi laittaa esimerkiksi roikkumaan ohuesta narustansa koukkuun. Käyttöikää tuotteella on 2-3 kuukauteen, riippuen toki käytön ahkeruudesta, mutta esimerkiksi jokapäiväisessä aamuin illoin käytössä se kestää n. 2 kk, ja kerran päivässä käytettynä n. 3 kk, jonka jälkeen sienessä olevat mineraalit ja vitamiinit ovat kuluneet pois, ja on aika hankkia uusi.

Käyttötiheys ja tarpeet riippuvat ihotyypistä ja vuodenajasta. Kesällä esimerkiksi talineritys on runsaampaa kun taas talvella vähäisempää. Jos iho on kuiva, niin se voi vaatia ominaisuuksiltaan vähän toisenlaisen sienen eli kosteuttavan Aloe –sienen. Jokaisen tarpeet ovat yksilöllisiä, ja sieni tai sienet valitaan omien tarpeiden mukaan.


Lisää tietoa sienistä, niiden alkuperästä, ominaisuuksista, käytöstä ja muusta mielenkiintoisesta löytyy Hyvän Olon Maailman sivuilta, kohdasta sienet.

Kuulostiko hyvältä? Uskoisin, joten ota siis osaa tähän valokuvauskilpailuun!

Tarkoituksena siis on ottaa hauska, omaperäinen, luova kuva sienestä ja/tai itsestäsi tai vaikka lemmikin kanssa, ihan mitä kivaa keksit! Mielikuvitusta saa ja kannattaa käyttää. Mene vaikkapa kauppaan ottamaan kuva itsestäsi ja sienestä, tai vain sienestä mielikuvitusta käyttäen, sinun ei tarvitse omistaa sientä ennestään osallistuaksesi!

Tämän kilpailun yhteistyökumppani, eli tietenkin Hyvän Olon Maailma, halusi muutaman sanasen jakaa teille koskien itse kilpailua sekä sientä:

”Hei anonyymit kommentoijat. Kiitos napakoista kannanotoistanne! Tämän kilpailun tarkoitus ei ollut myydä sieniä kilpailun varjolla, vaan järjestää leikkimielinen valokuvakilpailu sieneen rakastuneille. Tekstissä oleva tosi typerä (myönnän) sanavalinta yhdessä lauseessa sai teidät suuttumaan, ja aiheellisesti – siitähän sai juuri sen käsityksen, jota protestoitte. Nyt otimme tuon lauseen pois ja koska kyseessä oli hauska ja mielikuvitusta vaativa kisa, voisinkin pyytää teitä kolmea ottamaan jonkun kivan kuvan ja laatimaan kuvatekstin, joka vakuuttaisi tuomariston siitä, että juuri te olette niitä, joilla sientä ei tällä hetkellä ole, mutta sen te hyvällä kuvalla ja huumorintajullanne ansaitsette. Tai sitten nappaatte vaikka Hyvän Olon Maailman nettisivulta sienen tai paketin kuvan ja kehittelette siitä jotain hauskaa. Ei vaadi ostamista, vain hiukan leikkimieltä, joka tässä oli kantavana tausta-ajatuksena.

Ja vielä vastausta sieniepäilyihinne: nähdessäni ensimmäiset kirjoitukset sienistä – ajattelin täysin samalla tavalla ja niin ovat ajatelleet tuhannet ja tuhannet muutkin. ”Joo, joo – miten kasvojenpesusieni voi muka olla niin ihmeellinen – myyjän törkeää ylilyöntimarkkinointia”. Mutta siitä huolimatta sieni kiinnosti minua suunnattomasti. Lähdin etsimään siitä lisää tietoja ja törmäsin yhä uusiin ja uusiin kirjoituksiin, joissa sitä käyttäneet ihmiset kehuivat sitä. Hankin itselleni sienen ja kuinkas kävikään – se vei sydämeni kertaheitolla. Se vakuutti minut niin lujasti, että tein elämäni uhkarohkeimman teon, jätin turvallisen päivätyöni ja ryhdyin sienen maahantuojaksi. Ja olen onnellinen, että kuuntelin sydäntäni. Itseni lisäksi niin moni on saanut apua iho-ongelmiinsa ja saan jatkuvasti palautetta sienen toimivuudesta. Olen todella onnellinen, että löysin tämän sienen ja myyn sitä ylpeänä luottaen siihen 100 %. Tämän linkin kautta pääsette lukemaan Ostolakossa –blogin pitäjän kokemuksia sienestä ja hänen ajatuksiaan ennen/jälkeen sienitestiä – ennen –ajatukset ovat samanlaisia kuin teillä: http://www.ostolakossa.com/2014/09/uusi-hg-tuote-ihonhoidon-ihmesieni.html . Olen kerännyt netistä löytämiäni muitakin kokemuksia omille fb –sivuille: https://www.facebook.com/pages/Hyv%C3%A4n-Olon-Konjac-Sponge/546194855452393 . Valveutunut kuluttaja on skeptinen eikä nielaise purematta kaikkia myyntiväittämiä. Samoin tekee valveutunut yrittäjä ennen valikoimapäätöksiä. Mutta joskus ne ovatkin totta ja kauppojen hyllyille saattaa tulla tällaisia Ihonhoidon Ihmesieniä.

Ihanaa ja kaunista syksyä teille,

Tarja



Palkintona 3:lle parhaimmalle kuvaajalle:
1. Kultamitalin arvoisesta suorituksesta vuoden kasvosienet (vapaavalintainen oman ihotyypin mukainen/4kpl ja vartalosieni 1kpl),
arvo 53€
2. 2 vapaavalintaista kasvosientä + 1 vartalosieni
3. 1 vapaavalintainen kasvosieni + 1 kasvosieni

Kilpailuaika on 4 vkoa, eli osallistu tähän aikavälillä 8.9. – 12.10.2014 klo 18 mennessä! Lähetä kilpailukuvasi sähköpostiini os. thelittlethingsblogi@hotmail.com Voittajat valitaan yhdessä Hyvän Olon Maailman kanssa, ja sähköpostia voittajille lähetetään kilpailuajan umpeuduttua mahdollisimman pian.

Hyvän Olon Maailma löytyy myös tottakai facebookista, josta voi seurailla juttuja ko. sienestä - tykätkää ihmeessä! Myös The Little Things -blogin löytää facebookista, tervetuloa myös sinne!

Onnea kilpailuun kaikille!